Inschrijven

Op zoek naar een school voor je kind? Misschien wel een steinerschool?

Kiezen voor een school doe je niet met je ogen dicht. We vinden het op Lohrangrin belangrijk dat ouders weten voor welk pedagogisch project en engagement ze kiezen wanneer ze hun kind inschrijven op onze school. Daarom is de stap van het informatie inwinnen minstens zo belangrijk dan het effectief inschrijven zelf. En daar helpen we jou als ouder graag persoonlijk bij.

Als je voldoende geïnformeerd bent en Lohrangrin lijkt een geschikte school voor jou en je kind, dan kan je zoon of dochter voor onze school elektronisch aanmelden via de website van de stad Antwerpen.

Wanneer je van de stad Antwerpen bevestiging krijgt dat er voor jouw kind een plaatsje is bij Lohrangrin, kan je het effectief inschrijven op onze school.

Na deze formele inschrijving is er ook nog een kennismakingsgesprek voorzien met de ouders en de klasjuf of –meester. Zo leren we je kind al een beetje kennen nog voor het bij ons op school start.

Lees zeker de informatie die op deze pagina wordt gegeven onder de verschillende stappen (zie links)! Heb je daarna nog informatie nodig, neem dan contact op met het secretariaat, elke werkdag tussen 8.15u en 12.15u op het nummer 03-827 25 20 of stuur een mailtje naar steinerschoolwilrijk@gmail.com.