Inschrijven

Op zoek naar een school voor je kind? Misschien wel een Steinerschool?

Kiezen voor een school doe je niet met je ogen dicht. We vinden het op Lohrangrin belangrijk dat ouders weten voor welk pedagogisch project en engagement ze kiezen wanneer ze hun kind inschrijven op onze school. Daarom is de stap van het informatie inwinnen minstens zo belangrijk als het effectief inschrijven zelf. En daar helpen we jou als ouder graag persoonlijk bij.

Als je voldoende geïnformeerd bent en Lohrangrin lijkt een geschikte school voor jou en je kind, dan kan je jouw zoon of dochter voor onze school elektronisch aanmelden via de website van de stad Antwerpen.

Wanneer je van de stad Antwerpen bevestiging krijgt dat er voor jouw kind een plaatsje is op Lohrangrin, kan je het inschrijven op onze school.

Na deze formele inschrijving vind er ook nog een kennismakingsgesprek plaats met de ouders en de leerkracht. Zo leren we jouw kind al een beetje kennen nog voor het bij ons op school start.

Lees zeker de informatie die op deze pagina wordt gegeven over de verschillende stappen! Heb je daarna nog informatie nodig, neem dan contact op met het secretariaat, elke werkdag tussen O8.15u en 12.15u op het nummer 03 827 25 20 of stuur een mailtje naar steinerschoolwilrijk@gmail.com.