Algemene Ouderavond met nieuwjaarsreceptie

Op dinsdag 30 januari om 20u zetten we de deuren van onze zolder wagenwijd open voor onze Algemene Ouderavond. We verwelkomen dan graag alle ouders, grootouders, oud-ouders, oud-medewerkers, enz…

Advocaat Jef Vermassen is de hoofdspreker op de Algemene Ouderavond. Hij is oud-ouder van de Steinerschool in Aalst en Gent. Jef Vermassen zal spreken over zijn keuze voor de Steinerpedagogie voor zijn eigen kinderen en over het belang voor alle kinderen om sociaal te leren worden. De vele misdaden waarmee hij in zijn werk werd en wordt geconfronteerd, geven hem een bijzondere kijk hierop.

Voor de muziek zorgt Rieke Cooiman, ouder op onze school en muziektherapeute. Zij brengt muziek van Béla Bartók op de piano.

Daarnaast is er weer een nieuwe film in de cinema reeks Lohrangrin, met als thema ‘Wiskunde’. We laten zien op welke manier de kinderen, vanaf de peuterklas tot en met de zesde klas, bezig zijn met wiskunde. Verder staan we ook even stil bij de voorbije proefdoorlichting en lichten we het budget van de school toe.

We sluiten af met onze nieuwjaarswensen, en aansluitend een nieuwjaarsreceptie!