Nieuwsarchief

Sint Jansfeest

maandag 3 juli 2017

Op vrijdag 23 juni vierden de kleuters het Sint Jansfeest. Het werd een heerlijk feest met een gezellige picknick en met in de hoofdrol, natuurlijk, de oudste kleuters die over het vuur sprongen! Bekijk hier de foto’s.

Ook de lagere school vierde Sint Jan. Zij deden dat op dinsdag 27 juni. Er werden gezellige spelletjes gespeeld, lekker rood fruit gegeten, gezongen en uiteraard ook over het vuur gesprongen. Bekijk hier de foto’s.

Klas 4 op uitstap naar Antwerpen

vrijdag 23 juni 2017

In het kader van de periode aardrijkskunde en geschiedenis trok de vierde klas op 22 juni naar Antwerpen en beleefde daar opnieuw de Antwerpse Gouden Eeuw.

 

Opendeur op Lohrangrin

zaterdag 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni zetten wij van 12u tot 17u de deuren van onze school wagenwijd open!

We tonen in alle klassen wat de kinderen tijdens het voorbije schooljaar gedaan hebben. Er wordt toneel gespeeld en muziek gemaakt. Er is een info- en een boekenstand en uiteraard een cafetaria.

Het uitgelezen moment dus om met de juf of de meester van je kind te spreken of het gewoon gezellig te maken met andere ouders.

Iedereen van harte welkom!

Onze tuin wordt klaslokaal

zaterdag 10 juni 2017

We konden al genieten van een paar mooie zomerdagen. Tijd dus om het klaslokaal in te ruilen voor de tuin van onze school!

De tweede klas zette zich in de tuin voor de handwerkles met juf Caroline en juf Wies. De derde klas kreeg Franse les van Madame Christine en de eerste klas leerde zelfs schaken in onze tuin!

De foto’s vind je hier.