Nieuwsarchief

En we zijn vertrokken!

vrijdag 8 september 2017

Op vrijdag 1 september zijn we gestart met een nieuw schooljaar.

De eerste klas werd hartelijk verwelkomd door de andere klassen van de lagere school. Meester Angelo trakteerde zijn eersteklassertjes op een mooi sprookje en ook de andere leerkrachten toverden voor hun kinderen een mooi verhaal uit de hoed.

Tijdens de eerste week van het nieuwe schooljaar werd er al hard gewerkt in de verschillende klassen van de lagere school. En ook bij de peuters en de kleuters werd er flink gespeeld en ook al veel geleerd.

Nieuwsgierig? Bekijk dan zeker de foto’s!

Sint-Jansfeest

maandag 3 juli 2017

Op vrijdag 23 juni vierden de kleuters het Sint-Jansfeest. Het werd een heerlijk feest met een gezellige picknick en met in de hoofdrol, natuurlijk, de oudste kleuters die over het vuur sprongen! Bekijk hier de foto’s.

Ook de lagere school vierde Sint-Jan. Zij deden dat op dinsdag 27 juni. Er werden gezellige spelletjes gespeeld, lekker rood fruit gegeten, gezongen en uiteraard ook over het vuur gesprongen. Bekijk hier de foto’s.

Klas 4 op uitstap naar Antwerpen

vrijdag 23 juni 2017

In het kader van de periode aardrijkskunde en geschiedenis trok de vierde klas op 22 juni naar Antwerpen en beleefde daar opnieuw de Antwerpse Gouden Eeuw.

 

Opendeur op Lohrangrin

zaterdag 17 juni 2017

Op zaterdag 17 juni zetten wij van 12u tot 17u de deuren van onze school wagenwijd open!

We tonen in alle klassen wat de kinderen tijdens het voorbije schooljaar gedaan hebben. Er wordt toneel gespeeld en muziek gemaakt. Er is een info- en een boekenstand en uiteraard een cafetaria.

Het uitgelezen moment dus om met de juf of de meester van je kind te spreken of het gewoon gezellig te maken met andere ouders.

Iedereen van harte welkom!